Elevcentralen

                                                                                                           

Nya Elevcentralen är en elevportal där du som elev kan följa din praktiska utbildning.

Här kan du bland annat boka nya körlektioner, betala din skuld och se din reskontra, se ditt utbildningskort med alla kommentarer från tidigare körlektioner och se kommande lektioner.

Skapa ett konto här: https://stroptima.se/start klicka på glömt ditt lösenord och skriv i ditt mobilnummer så får du ett lösenord via sms.

 

Ny läroplattform-Optima!

Detta gäller dig som i dagsläget har en aktiv utbildning hos oss på UJ Terräng. 

Vi byter system – vad innebär det för dig?

Vi kommer att byta vårt affärssystem natten till den 22/9. I och med det behöver du använda en ny plattform för att bland annat boka lektioner. Den nya plattformen heter endast Elevcentralen och all information rörande utbildningskort, bokning av lektioner hänger med till den nya appen automatiskt. Du kan även betala dina lektioner och skulder i den nya plattformen.

Så från och med morgonen den 23/9 så kan du gå in på ec.stroptima.se och skicka efter ett nytt lösenord för att sedan logga in. OBS! Du behöver ett giltigt mobilnummer på din elevprofil inne i Körkort nu med Elevcentralen för att göra detta.

Detta gäller dig som har köpt premium!

Hur blir det med teorin?
Du kan fortsätta använda Körkort nu med Elevcentralen för att plugga teorin tills vidare, men:

Ta chansen att testa nya appen Körkortsboken gratis i hela 6 månader!
I samband med att vi går över till det nya datasystemet så får du nu chansen att gå över från ditt nuvarande teorimaterial i Körkort nu med Elevcentralen till den helt nya appen Körkortsboken och använda den helt gratis i hela 6 månader from den 22/9!

Eftersom vi kommer byta system kommer Körkort nu med Elevcentralen avvecklas under året, så det kan vara en bra idé att hoppa över direkt den 22/9, när vi byter system.

Vill du läsa mer om nya appen Körkortsboken och hoppa på erbjudandet? Gå in på korkort.nu/appen.

Men även om Körkort nu med Elevcentralen kommer avvecklas kan du fortfarande köra vidare i 6 månader med appen.

 

Sammanfattning

För att tydliggöra så kommer teori och bokning ligga på 2 olika appar, du som har en aktiv utbildning hos oss behöver registrera dig på ec.stroptima.se för att få tillgång till Elevcentralen och behålla bokning, ekonomi och utbildningskort.

 

Har du frågor?