Personbil

Personbil

KÖRKORTSTILLSTÅND

För att kunna börja övningsköra och påbörja din utbildning måste du först ansöka om körkortstillstånd. Det gör du här:  https://transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/e-tjanster-och-blanketter/e-tjanster-inom-vagtrafik/?tab=korkort&eservice=korkortstillstand(grupp1)-ansok Du måste komplettera din ansökan med ett synintyg, detta kan vi hjälpa dig med till en kostnad av 80 kr. Giltig legitimation måste medtagas. Vi skickar intyget elektroniskt till Transportstyrelsen. De behandlar sedan din ansökan och det tar i regel 1-2 veckor innan du får ditt körkortstillstånd.

ÖVNINGSKÖRA HEMMA

Om du tänker övningsköra privat måste du och den du ska köra med gå en introduktionsutbildning. Aktuella kurser finns här: https://www.skovdetrafikskola.se/utbildningar/handledar-introduktionsutbildning/ Kom ihåg att ansöka om ett Handledarskap på Körkortsportalen.

 

KÖRLEKTIONER

Körlektioner för personbil kan bokas måndag - torsdag kl. 7.30-16.40 och fredag kl. 7.30-11.40 och en körlektion är 55 minuter lång.

Bokning gör man själv via elevcentralen.

Observera att avbokning av körlektion måste göras senast kl. 13.00 vardagen innan. Därefter debiteras fullt lektionspris.

Trafikskolan har två professionella utbildare på B-behörighet!

Som övningsbilar använder vi oss av Volvo S60 och Mercedes.

 

Hela utbildningen bygger på:

Kvalitet, Säkerhet, Miljö & Nöjda kunder!

bildbild

Ulf Johansson

Trafikskolechef

Utbildningsledare

MC-lärare

Ecodrivinglärare

bildbild

Åke Klarin

Trafiklärare

bildbild

Evelina Olsson

Trafiklärare